Verzenden en retourneren

Verzending:

We versturen je geplaatste en betaalde bestelling binnen de 5 à 10 werkdagen. We opteren er ook steeds voor om u bestelling te verzenden met garantie, waardoor de verzendkosten iets hoger liggen dan normaal.

 

België:                                                                                             

Gratis vanaf € 100,00 

-Afhaalpunt met garantie € 6,35 

-Levering op adres met garantie € 7,75                                                  

 

Opgelet!!: tijdens drukke periode zoals feestdagen, kan het zijn dat Bpost zijn prijzen voor verzending tijdelijk verhoogd

 

Nederland:                                                                                         

-Afhaalpunt met garantie € 14,10                                                         

-Levering op adres met garantie € 19,65

 

Wanneer ontvangt u uw bestelling:                                                       

Wanneer uw bestelling geleverd wordt is afhankelijk van de leveringsdienst. U ontvangt van ons steeds een track and trace code. Heeft u deze niet ontvangen check dan zeker eerst even uw ongewenste mails. Soms komt het helaas voor dat onze e-mails niet of niet correct toekomen. Dit kan veroorzaakt worden door verschillende factoren: mailadres is niet juist of onvolledig opgegeven. Daarom is het zeer belangrijk dat u uw contact gegevens steeds nakijkt om dit te vermijden.

 

Retourbeleid door Bpost:     

Wanneer uw bestelling door Bpost terug naar afzender wordt gestuurd om welke reden dan ook, nemen wij zelf geen contact met u op als klant. U heeft 14 dagen de tijd na ontvangst van de retour bij ons, om contact te nemen als u de bestelling opnieuw wil laten verzenden. U zal hiervoor extra verzendkosten en een administratieve kost van € 5,00 dienen te betalen. Indien u de bestelling niet wil laten terug sturen, zullen wij u het bedrag van de bestelling terug betalen mits de aftrek van de verzendkosten en een administratieve kost van € 5,00.  

De prijzen van verzending zullen steeds aangepast worden aan deze van onze verzendpartners. De correcte prijs zal steeds bij het afrekenen weergegeven worden.

 

Retourbeleid door u als klant:

Cadeaubonnen en geprersonaliseerde items worden nooit retour genomen daar deze speciaal voor u gemaakt zijn en niet opnieuw kunnen verkocht worden.

Indien u uw niet gepersonaliseerde items wenst te retourneren kan dit steeds, de kosten die hieraan verbonden zijn, zijn steeds ten laste van de klant.

Het terug gestuurde item dient in de originele verpakking, zonder beschadigingen terug gezonden te worden.

Cart
Your cart is currently empty.