Lansinoh

Moeders en baby's helpen om de beste start in hun nieuwe leven te krijgen.

Onze Lansinoh familie begon ruim 35 jaar geleden met een moeder die borstvoeding gaf - Resheda Hagen, toen ze begon aan wat later de Lansinoh onderneming werd in 1978 in Portland, Oregon, toen haar eerste kind werd geboren. Tesheda gaf borstvoeding, maar na enkele dagen veranderden haar tepels van zacht naar tergend pijnlijk. Niet in staat om enige verlichting te krijgen van de beschikbare producten, overwoog ze met tegenzin flessenvoeding. Een La Leche League medewerker moedigde haar aan om te blijven proberen en raadde haar het gebruik van Lanoline aan, maar het was niet beschikbaar in de winkels.

Resheda's man, een arts, was in staat om een potje wolvet te vinden en mee naar huis te brengen van de ziekenhuisapotheek. Ze bracht de Lanoline aan op haar pijnlijke tepels en voelde een onmiddellijke verlichting. Haar tepels genazen de dagen erna volledig en ze ging succesvol verder met borstvoeding. Resheda Hagen begon vanaf dat moment te pleiten voor de weldagen van "Pure Lanoline" als een behandeling voor pijnlijke tepels voor moeders die borstvoeding geven.

Resheda Hagen richtte haar bedrijf op in 1984 om moeders die borstvoeding geven een veilig en effectief alternatief aan te bieden voor de cosmetische producten die beschikbaar waren voor pijnlijke tepels - een belangrijke stap in de weg voor een succesvol borstvoedingsavontuur. In 1984 besloot ze om Lanoline in potjes van een halve kilo te kopen en het zelf te verpakken in kleinere verpakkingen om te verkopen aan moeders die borstvoeding geven.

Wanneer moeders ervoor kiezen om borstvoeding te geven, geloven wij dat ze de steun en aanmoediging verdienen om alle voordelen hiervan te ervaren, en ervoor te zorgen dat de baby hetzelfde voelt. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige producten aan die moeders het vertrouwen in zichzelf terug kunnen geven en zo die speciale band met hun baby op te bouwen zonder stress.