Garantie

Een ongelukje? Dat kan altijd eens gebeuren. 

Daarom krijg je op je aangekochte goederen  7 kalenderdagen garantie. Gebeurt er iets binnen de 7 dagen dan zullen wij je item gratis herstellen. De kosten voor de verzending zijn weliswaar voor de rekening van de klant (heen en terug zending).  

Indien de schade aan het item ontstaan is door het niet correct toepassen van de voorschriften heeft Little Surprises ten alle tijden het recht de garantie periode te verbreken. 

Dit kan inhouden: het niet juist  gebruiken van een item, de was voorschriften niet correct toepassen op uw gekochte item. Uw bent als klant helaas zelf verantwoordelijk voor het correcte gebruik/wassen van uw gekochte items.

 

Gepersonaliseerde goederen zullen niet retour genomen worden, nog geruild worden. Eventuele spellingsfouten die door ons gemaakt werden zullen door ons vergoed worden. Indien uzelf een spellingsfout maakt kunnen wij dit jammer genoeg niet voor onze rekening nemen. U kan steeds een nieuw artikel aankopen met de juiste schrijfwijze. U wordt tijdens uw bestelling gewezen op het feit dat u na de bestelling de schrijfwijze niet meer kan wijzigen.

Cart
Your cart is currently empty.